Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Πρωινός freddo 31/8/2010


·        Το Σαββατοκύριακο που πέρασε οι «ειδικοί σύμβουλοι» του Γιώργου Παπανδρέου άρχισαν να καταφθάνουν στο Μαξίμου…
·        Κι όπως αποκάλυψαν blogs κι εφημερίδες, ο πρώτος σύμβουλος είναι ένας τρελιάρης (αν δεις τις φωτογραφίες του στην ιστοσελίδα του, θα καταλάβει) δικηγοράκος, που μόλις τελείωσε την άσκησή του, δεν πρόλαβε καν να πάει φαντάρος…
·        …όχι ότι είναι κάτι σπουδαίο αυτό αλλά, αν δεν κάνω λάθος, για να διοριστείς σκουπιδιάρης πρέπει να έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις.
·        Άλλη απορία που μου γεννήθηκε είναι πως ένας τόσο άπειρος νέος, που δεν έχει προλάβει να δουλέψει, πως αυτός που δεν είναι σε θέση να συμβουλέψει ακόμη και σε μια εργατική υπόθεση, πως αυτός θα συμβουλέψει τον πρωθυπουργό για το πώς θα σώσει τη χώρα; Τι είδους συμβουλές θα δώσει; Πείτε μας ρε παιδιά…
·        Εκτός κι αν πιστεύει κανείς ότι η κομματοκρατία θα καταπολεμηθεί με συμπεριφορές του άλλου άκρου: τυχαίες γνωριμίες στο γυμναστήριο με τον πρωθυπουργό ή στον ιστιοπλοϊκό όμιλο Πειραιά με τον Γιώργο κ.ο.κ.
·        Ευτυχώς, μετά το σάλο η πρόσληψη ανακλήθηκε χθες (ματιάζονται οι Άγγελοι μωρέ;), όμως η ουσία του προβλήματος παραμένει.
·        Κάτι τέτοια είναι που μας οδηγούν σε συλλογική κατάθλιψη και σε μαύρες σκέψεις ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγούμε από το σκοτεινό τούνελ του τρόμου, όπου μας έβαλαν τα δύο μεγάλα κόμματα με την επικουρία των μικρότερων.
·        Σε λίγο θα συνοδεύουμε όλοι μαζί τον πρωθυπουργό για να δούμε που θα κάνει στάση: στο καφενείο για τάβλι (μπας και παίξουμε μαζί του), στον εθνικό Κήπο για τζόκινγκ (μπας και τρέξουμε μαζί του), στην Πάρο (μπας και κολυμπήσουμε μαζί του). Μπας και μας προσέξει τέλος πάντων και αλλάξει η τύχη μας. 
·     Μέχρι, λοιπόν, να συναντήσουμε τον πρωθυπουργό και να του κλέψουμε την καρδιά, κατεβασμένα κεφάλια, μαύρα ωράρια, μισά μισθά κι όποιον πάρει ο χάρος. Μην απογοητεύεστε, όμως. Το τζόκερ πιο εύκολο είναι να το τύχετε από το να σας προσέξει ο πρωθυπουργός; Καλημέρα σε όλους! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου