Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

"Έφυγε" ο Σταύρος Φιλοξενίδης

Από το http://www.paokmania.gr/el/component/content/article/43-mme/4406-filoksenidis.html


" Έφυγε" ο Σταύρος ΦιλοξενίδηςΕκτύπωσηE-mail
Συντάχθηκε απο τον/την sentragoal   
Σάββατο, 13 Μάρτιος 2010 12:02
Στα "ψιλά" των ΜΜΕ πέρασε η παρακάτω είδηση:
Κηδεύτηκε χθες στην Θεσσαλονίκη ο παλαίμαχος παράγων του Π.Α.Ο.Κ  Σταύρος Φιλοξενίδης, σε ηλικία 76 ετών, μετά από σύντομη μάχη με την ανίατη ασθένεια. Ο εκλιπών είχε υπηρετήσει από την θέση του εφόρου ποδοσφαιρικού τμήματος την ομάδα στα χρόνια της δεκαετίας του ΄70 και ήταν συνεργάτης του αείμνηστου Γιώργου Παντελάκη στην διοίκηση του τελευταίου.
Στην κηδεία του παρέστησαν εκπρόσωποι της ΠΑΕ και των βετεράνων του Π.Α.Ο.Κ. από τους οποίους κατατέθηκαν και στεφάνια κατά την νεκρώσιμη ακολουθία.Ευχάριστες αναμνήσεις
Στην παραπάνω foto που μας έστειλε ο Praktorinos, εικονίζεται η οικογένεια τού Π.Α.Ο.Κ. που γιορτάζει την 50η μας επέτειο παράλληλα με την κατάκτηση τού πρώτου πρωταθλήματος. Παναγιώτης Κερμανίδης (τρίτος από αριστερά), Χρήστος Τερζανίδης (έκτος) και Κώστας Ιωσηφίδης (τρίτος από δεξιά) ποζάρουν με φίλους του συλλόγου.
Ακριβώς στο κέντρο (κάτω από τον αριθμό "7" της ολάνθιστης δημιουργίας) ο εκλιπών Φιλοξενίδης, ένας αγνός ΠΑΟΚτσής, που παράλληλα με την επιχείρησή του (supermarket στην Ίωνος Δραγούμη) αφιέρωνε τη δημιουργικότητά του υπηρετώντας την ομάδα που αγαπούμε.
Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου