Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Διαβάστε αύριο στο "Κεντρί"

· ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ: «Είναι ώρα να πάω σπίτι μου…»

· ΧΡΥΣΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ: Η επικεφαλής που έμεινε χωρίς… παράταξη. «Η δημοτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ διαλύεται με ευθύνη της Χρύσας…» δηλώνουν στο ΚΕΝΤΡΙ παλιά στελέχη του κινήματος.

· ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ… ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥΣ: Ασφαλιστικές εταιρείες ασφαλίζουν επιχειρηματίες, βιομηχάνους και όποιον άλλο πληρώνει τα υψηλά ασφάλιστρα για ομηρία και αρπαγή!

· ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ: Φόβους ότι η πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας δεν θα αντέξει το βάρος των συνεπειών - που θα επιφέρει στις σχέσεις της με την Ελλάδα - η τοποθέτηση του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου στην πλατεία «Μακεδονία» εκφράζουν στο ΚΕΝΤΡΙ πολιτευτές και καλλιτέχνες της γειτονικής χώρας.

· ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΚΑ: Ρημάζουν μεγάλες εκτάσεις πρασίνου σε πολλούς δήμους της Θεσσαλονίκης περιμένοντας τις πολιτικές αποφάσεις για την παραχώρηση τους σε δήμους ή άλλους φορείς. «Αν και άδειασαν από στρατιώτες και οπλισμό, δεν γεμίζουν από ζωή…» καταγγέλλουν δήμαρχοι.

· ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: Τα χρέη και τα σκουπίδια «πνίγουν» το δήμαρχο Κασσάνδρας, Αριστείδη Καννέλη, ο οποίος φανερά πιεσμένος δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης της ΚΕΔΚΕ, όταν τέθηκε επί τάπητος το θέμα της μείωσης του τέλους παρεπιδημούντων από 2,5% σε 0,5%!

· ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ: Υπομονή… το δίκτυο σύντομα θα βρίσκεται κοντά σας, σύμφωνα με τον Λεωνίδα Μπακούρα, διευθυντή εμπορικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας Παροχής Αερίου Θεσσαλονίκης. Στις προτεραιότητες της ΔΕΠΘ για το 2009 είναι η επέκταση του δικτύου και σε άλλες περιοχές της ευρύτερης περιοχής Μακεδονίας και Θράκης.

· ΚΕΝΤΡΙΣΜΑΤΑ / παραπολιτικά σχόλια, παρασκήνια και άλλα τινά από τις κυψέλες της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας.

ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 6, ΤΗΛ. 2310-278155, kentri8@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου