Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Εναλλακτικό... στριμωξίδι

Email μου έστειλε η συνάδελφος Λ. Μυλωνάκη και γράφει:

Στα 45 Ευρώ το... κεφάλι (να τ' αφήσω;) κοστολογείται το εναλλακτικό στρίμωγμα που αντιστοιχεί σε όποιον θελήσει να ακούσει μαζί, ζωντανά, πέντε γνωστούς καλλιτέχνες του ελληνικού ροκ (Μπουλάς, Ζουγανέλλης, Μαχαιρίτσας, Παπακωνσταντίνου και Σταρόβας).
45 Ευρώ για ένα ποτήρι κρασιού από τους αμπελώνες του αγνώστου, ένα μπωλάκι ταγκιασμένα ξηροκάρπια
και λίγες φέτες ανανά για να σου χρυσώσουν το χάπι. Κακή ακουστική, ανύπαρκτος εξαερισμός, απίστευτο στριμωξίδι για τους 2500 και πλέον θαμώνες, που συνωστίστηκαν εναλλακτικά σε έναν απόλυτα συμβατικό χώρο διασκέδασης. Το 6ωρο χορταστικό πρόγραμμα της "συμμορίας των 5" δεν κατάφερε να αντισταθμίσει τη δυσφορία που προκαλούσε η ασφυκτική ατμόσφαιρα του χώρου.
Το απολαυστικό one-man show του Ζουγανέλλη, τα ακροβατικά κιθαριστικά σόλο του συμπαθέστατου "μάγειρα" Σταρόβα, τα χιουμοριστικά σκετς του Μπουλά, η μελαγχολία του μελωδικού Μαχαιρίτσα και το εφηβικό πάθος του αιώνιου ρόκερ Παπακωνσταντίνου μάλλον δεν ήταν αρκετά για να ικανοποιήσουν ακόμη και τους φαν των καλλιτεχνών, που κοιτούσαν το ρολόι τους με την ευχή να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα ένα -υπό διαφορετικές προϋποθέσεις- διασκεδαστικό πρόγραμμα.
Το ερώτημα εύλογο: Ποια είναι ακριβώς η διαφορά ανάμεσα στους εναλλακτικούς και τους μη; Γιατί -πέρα από την απουσία λουλουδιών- δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε καμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου