Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Πρωινός freddo 17/6/2010

·        Το ξέρατε ότι η Βόρεια Κορέα που δεν μεταδίδει όλους τους αγώνες του Μουντιάλ; Το ξέρατε ότι δεν θα δείξει ούτε όλα τα ματς της εθνικής τους;
·        Κι όμως. Όσο υπάρχουν ανελεύθερα καθεστώτα, θα προσπαθούν να κρατήσουν τους πολίτες τους μακριά από τον πολιτισμό, από ό,τι μπορεί να τους κάνει να βγουν στους δρόμους. 
·        Κι επειδή προφανώς θα τους δείχνουν μόνο τις «ηρωικές» φάσεις, τις φάσεις που θα «αποδεικνύουν» την ανωτερότητα της φυλής τους, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα τους δείξουν πολύ Ελλάδα… Βύντρα, Γιούρκας, Καραγκούνης.
·        Εκτός φυσικά από το ματς με τη Νότια Κορέα, με τους προαιώνιους εχθρούς, τη… χειρότερη φυλή του πλανήτη (κατά τους βορειοκορεάτες).
·        Ας ελπίσουμε ότι θα ρίξουμε τεσσάρα στη Νιγηρία και καμιά τριάρα στην Αργεντινή μπας και δεν γίνουμε «εγχειρίδιο» των δικτατόρων.
·        Βρήκα συγκλονιστικό το εύρημα της έρευνας της «To the point» ότι ένας στους δύο νέους που ζουν στη Θεσσαλονίκη θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό, λόγω της υπάρχουσας κρίσης…
·        Ή δική μου δουλειά ή φεύγω. Αυτή την ανησυχία θα τη βρούμε μπροστά μας το επόμενο χρονικό διάστημα.
·        Γιατί έτσι όπως τα κάναμε τα πράγματα… δύο επιλογές έχεις. Ή να δουλέψεις για τον εαυτό σου ή να δουλέψεις για κάποιον έντιμο. Όχι για εργοδότες που προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν στο έπακρο με σύμμαχο το κράτος! Ένα κράτος που αποτελεί το χειρότερο εργοδότη… Τον πιο κακό και τον πιο στυγνό.
  • Αλλά επειδή είναι και καλοκαίρι και μπορεί ένα τόσο δα μικρό κυματάκι, πίσω από ένα πλοίο που φεύγει Κυκλάδες, να σου δώσει τόση πολλή δύναμη, καλύτερα πιες το φρέντο σου και ονειρέψου μια βουτιά στη θάλασσα και ξέχνα ότι σε λίγο καιρό θα δουλεύεις στον Κινέζο… Καλημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου