Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

Οι "νέοι των 700 ευρώ" και ο αρχηγός των 700.000 ευρώ

Καλά, το πόθεν έσχες των πολιτικών δημοσιεύεται κάθε καλοκαίρι αλλά είναι κρίμα να κρίνεται απλώς και μόνο ως κουτσομπολιό.
Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει για τον απλό πολίτη δεν είναι αν τα παίρνουν και πως τα παίρνουν οι πολιτικοί. Αυτό σε μια δημοκρατία είναι δουλειά των εισαγγελέων και των δικαστών. Των αδέκαστων.
Το μεγάλο ερώτημα για τον πολίτη είναι πως είναι δυνατόν κυρίες και κύριοι με 5πλάσια ή γενικώς πολλαπλώς πολλαπλάσια εισοδήματα από έναν σύγχρονο Έλληνα μισθωτό του Δημοσίου –να μην μιλήσουμε για του ιδιωτικού τομέα ή για τον συνταξιούχο- να κατανοήσουν το δράμα της καθημερινότητάς του.
[Να γιατί χρόνια τώρα μας έχουν πρήξει με το ποιος θα κερδίσει τη μάχη της καθημερινότητας, διότι γι’ αυτούς πράγματι είναι εξαιρετικά δύσκολο να την προσεγγίσουν και να την κατανοήσουν]
Πως είναι δυνατόν ο αρχηγός των 700.000 ευρώ να έχει κάνει σημαία τους νέους των 700 ευρώ… Αποδεικνύεται με τον πιο τρανταχτό τρόπο ότι πρόκειται για επικοινωνιακή φούσκα.
Πολλώ δε μάλλον που οι περισσότεροι πολιτικοί έχουν χάσει και την φυσική επαφή με την πραγματικότητα, πολιτεύονται από το γραφείο τους και μέσω επικοινωνιολόγων, δεν βλέπουν και δεν συνομιλούν πλέον με τους εκτός του κύκλου τους. Ασκούν δηλαδή πολιτική κλινικώς νεκρή…
2Αυγ2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου