Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009

Αποδιοργανωτική Επιτροπή;

Είτε συμφωνεί κανείς με την ουσία της πρότασης Αβραμόπουλου, εάν πρέπει δηλαδή να ψηφίσουν και οι φίλοι ή μόνο τα μέλη για πρόεδρο της ΝΔ, η Οργανωτική Επιτροπή λειτούργησε ως... αποδιοργανωτική επιτροπή. Από την πρώτη στιγμή είχαμε επισημάνει ότι κάτι δεν πάει καλά στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Επιτροπή. Διαβάστε τη δήλωση Αβραμόπουλου και το σχόλιο στην "Karfitsa".


ΔΗΛΩΣΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ: "...η απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής, που πληροφορήθηκα από τα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης, να μην περιλάβει την πρότασή μου στην εισήγησή της προς την Κεντρική Επιτροπή για την τροποποίηση του άρθρου 4, που αποτελεί την πεμπτουσία της δημοκρατικότητας των διαδικασιών μας, έχει ως αποτέλεσμα την υιοθέτηση πρότασης που δεν έχει ομοφωνία. Κάτι, που αποτελεί υπέρβαση των αρμοδιοτήτων της Οργανωτικής Επιτροπής και είναι αντίθετη με τη συμφωνία της 16ης Οκτωβρίου 2009, με την οποία οι υποψήφιοι συμφωνήσαμε, ότι θα υποβάλλουμε προτάσεις μετά της 22ης Οκτωβρίου, μετά την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφιότητών μας.
Τέτοια ομόφωνη απόφαση δεν ελήφθη μέχρι σήμερα, παρότι εγώ υπέβαλλα εμπρόθεσμα τις προτάσεις μου στις 24 Οκτωβρίου 2009 και στις 25 Οκτωβρίου 2009 τις βελτίωσα κατόπιν τηλεφωνικής μου συνεννόησης με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής".ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "KARFITSA" ΣΤΙΣ 12/10/2009 http://gkessopoulos.blogspot.com/2009/10/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου