Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Μίκης στο Παλέ για την πυρόπληκτη Ηλεία

Περίπου 5.000 άνθρωποι παρακολούθησαν την συναυλία για την ανακούφιση των πυροπλήκτων της Ηλείας, την Τετάρτη το βράδυ στο Παλέ Ντε Σπορ και βρήκαν στο κάθισμά τους το τελευταίο μήνυμα του Μίκη για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια. "Δουλειά μας είναι να λέμε κάτι παραπάνω" απάντησε ο Λάκης Λαζόπουλος στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, όταν ο δεύτερος τον ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία του "αν και καμιά φορά λέει και κάτι παραπάνω, αλλά δεν πειράζει, τι να κάνουμε".
Χαμός έγινε όταν ο tv σταρ της χρονιάς τραγούδησε ζεϊμπεκιά "Το Φεγγάρι κάνεις κύκλους". Εξαιρετικός και η πλέον "Θεοδωρακική" φωνή ο Γρηγόρης Βαλτινός ["Που να βρω την ψυχή μου"]. Ξαναείδαμε την Αλέξια. Αποκάλυψη η Μαρία Ζώη -φωνάρα ["Ήταν πρωί τ' Αυγούστου"]. Η Ηρώ τραγούδησε με πάθος "Του μικρού βοριά / παράγγειλα / να 'ναι καλό παιδάκι". Ο Ηλίας Κλωναρίδης έχασε τους στίχους στο "Της Δικαιοσύνης" -κρίμα. Το πρόγραμμα έκλεισε με Ζορμπά και θεατρικό χορό από τον Λάκη -θύμισε Άντονι Κουήν.
Πολύ καλή η πρωτοβουλία, εξαιρετικό το όλο πρόγραμμα, αν και τράβηξε πολύ. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς. Μπράβο και στον Ήλειο Γιάννη Τζουανόπουλο, από τους εμπνευστές και ψυχή της προσπάθειας. Μπράβο και στην Μαργαρίτα Θεοδωράκη και στην Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης". Κρίμα για κάποιες μικροψυχίες που κάποιοι -δήθεν μεγάλοι- επέδειξαν πίσω από τα φώτα, κάτω από τη σκηνή.
13Μαρ2008
FOTO: ΝΩΝΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ / http://www.photoreportage.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου